10 spørsmål til Eirik

Postet av Gol IL - svømmegruppe den 15. Nov 2016

1. Hei, hva heter du?

Eirik Bjørge Sillerud

2. Hvor gammel er du?

17år

3. Hvor lenge har du vært med i Gol IL svømmeklubb?

Jeg har egentlig vært medlem i Gol IL siden ca. 2007, men rundt 6-8 klasse tok jeg noen friår fra svømmingen (2010-2012) men siden 2012/13 sesongen har jeg vært med hvert år i full trening.

4. Hva vil du fortelle nye utøvere som vurderer å starte i svømmegruppa?

Hvis du liker å bade og svømme og vil prøve nye utfordringer for deg selv, er det å starte i svømmegruppa den perfekte utfordringen. Det er både viktig, kult, og gøy å svømme og strekke seg etter nye mål du setter etter hvert som du utvikler deg.

5. Vi hørte du var med i Tjuvholmen rundt 2016 (Oslo Open Water), hvordan var det?

Tjuvholmen rundt i år som i fjor er et veldig spesielt og utrolig spennende stevne å være med på som utøver. Det er en veldig gøy opplevelse å være med der, for det er ikke hver dag du får svømme i konkurranse mot andre i havet midt i Oslo Sentrum.

6. Hvilke er dine svømmemål for 2017?

Mine mål for 2017 er å bli enda bedre teknisk, og utvikle meg til å bli enda bedre i Butterfly. Også har jeg som mål om å sette minimum en pers på hvert stevne.

7. Hvordan var svømmegruppas svømmeleir i sommer?

Selv om det var dårlig vær og veldig kaldt da vi svømte ute i svømmesenteret på Skara, så var det likevel en ganske morsom leir å være på i år.

8. Hva er din favoritt frokost?

Det må være brød med Nugatti og iste med fersken. Men hvis du skal bli en god svømmer bør du spise mer sunt.

9. Hvilken idrettsutøver motiverer deg til videre innsats?

Jeg har ikke noen spesielle utøvere som jeg blir veldig motivert av, men hvis det skal være en så er det Petter Northug.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.