Svømmegruppa sin første høstsamling i egen regi!

Postet av Gol IL den 1. Okt 2014

Svømmegruppa er aktive både mht. nyrekruttering, faktisk fra alle våre nabokommuner - men er også flinke på å ta vare og utvikle barna og ungdommene gjennom kompetente og motiverte trenere!

I høstferien er 3 dager satt av til variert trening, der det dels opp med 2 økter i bassenget og 1 økt i forbindelse med lunsjpause., der trener Jorid Tho Hennum, nå medlem i Gol IL med familien, tidligere tilsluttet Bergkammeratene IL sin svømmeklubb.

Dag 1, tirsdag 30.9 ble det lagt vekt på gode holdninger til idretten og sine idrettsvenner, som å møte presis, generell oppmerksomhet og høflighet både til trenere og med - svømmere, møte forberedt, m.a.

Dag 2, onsdag 1.10 blir det foredratt om motivert for treningskultur, hvordan bli bedre teknisk, lære å kjenne seg selv kjenne på hva en tåler av belastning, optimalisere samspillet med trenere.

Dag 3; Torsdag 2.10, skal en prate om forestående stevner og hvordan forberede seg.

Etter lunsj og foredragene om hvordan lære seg selv bedre å kjenne som idrettsutøver og menneske, bli en inkluderende idrettsutøver der gode holdninger til klubbvenner og trenere er grunnleggende verdier.

Arve 1.10-14

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.