Sportslig leder og sportslig utvalg

Postet av Inger Knudsen den 25. Jun 2017

Bilderesultat for christian hjelseth


Hei Utleira Håndball!

Jeg har sagt ja til å tre inn i rollen som sportslig leder for håndballavdelingen.

Christian Hjelseth 46 år, har hatt gleden over å være trener i Utleira siden 2009. Har vært innom flere lag i både håndball og fotball.

Har pr nå lagt aktiviteten som trener på «hylla», men har lyst til å bidra inn i denne fantastiske klubben på et litt mer administrativt plan.

Håndballavdelingen er en avdeling i vekst når det gjelder medlemmer og aktivitet. Det er ikke lenge siden vi åpnet vår egen hall, og tiden som nomader rundt i Trondheim var over. Det er fort gjort å glemme hvor vi var og hvor vi nå er kommet.

Dette gir klubben mange fordeler, men også utfordringer.

Styret i håndballavdelingen har vært tydelige på hvilke forventninger de har, og de har også bidratt til å etablere et sportslig utvalg.

Det sportslige utvalget består av følgende personer.

Per Kristian Norddal – Sportslig ansvarlig Yngeres avdeling.

Kenneth Røstad – Representant fra jente/kvinnesiden.

Willy Refsnes – Representant fra gutte/herresiden.

Martin Wiggen – Representant fra topphåndball damer.

Christian Hjelseth Leder av gruppa.

Vi i sportslig utvalg vil i nærmeste framtid ha noen møter for å legge en plan og strategi på hvordan vi skal etterleve Utleira IL sin visjon:

VI SKAPER IDRETTSGLEDE!

Utleira IL er en breddeklubb som gir et godt aktivitetstilbud og skaper idrettsglede basert på sunne verdier i alle aldersklasser\ - uavhengig av ferdighetsnivå og ambisjoner. Selv om breddeidretten er hovedfokus, kan det tilrettelegges for toppidrett så lenge dette ikke går på bekostning av breddeidretten.
Vi legger til rette for at trenere og ledere tilegner seg kunnskap/kompetanse til å fylle sine verv på en god måte. Vi skal levere kvalitet og verdi både i det sportslige opplegget, organisering/drift, gjennomføring av arrangementer, og i kontakt med nærmiljø og samarbeidspartnere.

Ønsker alle en sportslig god sommer.

Christian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.