Kamprapport for 26. oktober 2014

Postet av Gol IL - Håndball den 27. Okt 2014

I går hadde både J15 og damelaget dobbel bortekamp. J15 hadde sin første kamp kl 12.00. De møtte Røyken/Hurum. De tapte 32-10, men i følge spillerne spilte de bra. Den andre kampen som J15 spilte var mot Åmot. Jentene var gira og vant kampen 17-13. Dermed fikk J15 med seg 3 poeng denne helgen. Det blir spennende å følge J15 framover, og å se de på hjemmebane først kommende søndag.
Damelaget hadde sin første kamp 15.45 og reiste med det litt seinere enn det J15 gjorde. Damelaget hadde med seg to innbyttere til den første kampen som var mot Reistad. Utover i 1. omgang fikk vi Gol/Ål to skader som gjorde at det ikke var noen flere innbyttere. De som var på banen gjorde en enormt bra jobb selv om de var ordentlig slitne.Reistad førte kampen lenge, men da det stod 10-6 på tavlen tok Gol/Ål over kampen. Gol/Ål hentet de inn slik at det ble 10-10. Til pause stod det 12-12 på tavlen. Gol/Ål brukte pausen godt, og etter pausen hadde vi fikset den ene skaden slik at vi hadde en innbytter. 2. omgang begynte bra og Gol/Ål hadde taket lenge. Reistad stilte med et ungt lag (den eldste var 19 år) og var dermed løpsvillige. Mot slutten av 2. omgang kjørte Reistad et høyt tempo, og det sier seg jo selv at når du er en innbytter så blir man sliten. De siste 2 minuttene stod det 25-25 på tavlen. Gol/Ål spilte noen fantastiske angrep, og hadde sjansen til å avgjøre kampen. Gol/Ål spilte seg gjennom forsvaret 2-3 ganger og hadde noen utrolig bra sjanser til å avgjøre, men da våknet keeperen til Reistad. Kampen endte 25-25, men spillere og trenere var fornøyd med kampen.
Etter kampen dro Gol/Ål til Hokksund. Der møtte de også et ungt lag. Starten av 1. omgang var preget av mye sinne, men trenerne fikk roet ned spillerne etterhvert. Hokksund hadde overtaket hele veien de rushet hver gang muligheten var der. Gol/Ål brukte tid i angrep og fikk til masse godt spill som endte med masse mål. Tross tapet som var 51-26 var Gol/Ål fornøyde med innsatsen og det å få så mange mål.
Flere spillere på Gol/Ål laget var i form og vartet opp gode prestasjoner. Dette lover godt for resten av sesongen.

Neste kamper er Søndag 2.11.2014 kl 13.40 for J15 og 14.45 for Gol/Ål damer.